top of page
Klinikkens personale

 

Vi er to faste læger Palle og Ulrik samt to sekretærer  Trine og Jeanette i klinikken. Trine er udover sekretær også SOSU-hjælper og tager sig af en række kliniske opgaver.

Vi  tilbyder nu en endnu bedre service, kortere ventetid, bedre tilgængelighed og endnu flere sundhedstilbud. Du kan selv vælge hvilken læge du ønsker at komme til konsultation hos. 

Følg med på kastruplægerne.dk

kastruplægerne kastruplaegerne
Ulrik Bodholdt

Speciallæge i almen medicin M.D.

 

Ulrik er født 1973, og har arbejdet i flere lægeklinikker på Vesterbro, Nørrebro, Holte og i Sundby. Ulrik har arbejdet på de fleste af Københavns hospitaler på mange forskellige afdelinger. Ulrik har erfaring som børnelæge, gynækolog, kardiolog, intern mediciner, rheumatolog, lungemediciner, mave-tarm kirurg, ortopædkirurg, psykiater samt retmediciner.Ulrik bor i Dragør med sin hustru og sine fire børn.

Kastruplægerne kastruplaegerne kastrup læge
Palle Rasmussen

Speciallæge i almen medicin M.D.

 

Palle er født i 1961 og har arbejdet i lægeklinikker i Greve, Pæstø og Møn. Palle har arbejdet på bl.a. Rigshospitalet, Amager hospital Hvidovre hospital og Næstved sygehus som bl.a. Børnelæge, Psykiater, Ortopædkirurg, Mave-Tarmkirurg, Gynækolog, Narkoselæge, Traumecenterlæge. Palle har arbejde som læge i Nordnorge i en periode af sin karriere.

 

Palle bor på Vesterbro med sin datter

Jeanette Jørgensen

Lægesekretær

Jeanette har mange års erfaring fra en anden lægeklinik på Amager. Jeanette tager sig af tidsbestilling, receptfornyelse og alle andre administrative opgaver i klinikken

Jeanette kan også vaccinere og tage bl.a. urinprøver.

Jeanette bor i Sundby

Trine Termansen

Social og Sundhedshjælper og Sundhedsservicesekretær

 

Trine har arbejdet 14 år i hjemmeplejen og har siden uddannelsen som sundhedsservicesekretær arbejdet i lægeklinik. Trine tager sig af kliniske og administrative opgaver. Trine har været ansat i klinikken sidste vi åbnede og kender derfor klinikkens patienter godt.

 

Trine bor i Tårnby med sin mand og datter.

Din sundhed - dit lægehus - Kastruplægerne.dk

kastrup lægerne kastruplægerne
bottom of page